Ontmoeting en verdieping vol van de Geest – ‘vrijmoedig geloven’

Graag nodig ik jullie uit voor de eerste van een serie avonden van ontmoeting en verdieping rond het jaarthema Vol van de Geest. ‘Mede mogelijk gemaakt door de FonteinAcademy en friends’😉.
Woensdag 19 januari van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur gaan we van start. Je bent welkom om aan te sluiten met deze link:

https://us02web.zoom.us/j/81060038485?pwd=L1JYWXVIdFhRRTFNbDB4VktCTzlSUT09
Meeting ID: 810 6003 8485
Passcode: 763454

Voorbereidend overleg heb ik hierover gehad met Ronald, Job, Klaas en Frits. De eerste avond begint met ‘vrijmoedig geloven’: hoe weet ik dat ik de Geest ontvangen heb, hoe kan ik me aan Hem overgeven, drempelvrees, ervaringen en bemoediging.

Bij de invulling van het jaarthema ‘Vol van de Geest’ kwamen voor deze wintermaanden thema’s op de agenda als ‘vervulling met de heilige Geest’, ‘ontdekken van jouw gaven’ en ook de bijzondere gaven als genezing, klanktaal en profetie. En wat kunnen die klassieke Geest-dingen uit de Bijbel in onze tijd betekenen en hoe kunnen wij hierin groeien?

Naast de Fonteindiensten zouden we graag ook tijd en ruimte nemen om hier heel praktisch mee te oefenen. Of we elkaar live kunnen ontmoeten de komende weken… ?

We kunnen deze tijd dat de lockdown nog duurt ook gaan benutten om samen verdieping te zoeken! Zoals we vorig jaar met een groep online de cursus ‘heel het leven’ gedaan hebben, kunnen we dat nu ook gaan doen met de ‘gaven van de Geest’. Jezus liet zich zelf na zijn opstanding al niet door muren tegenhouden. Zou dan zijn Geest niet evengoed via internet kunnen werken?! We hopen dat je meedoet.

Bij vragen, bel of app mij: 06 1804 0814.
Henk Jansen

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×