Nog een keer coronaregels

Wat is het fijn dat we elkaar weer zo kunnen ontmoeten in en om de vieringen in de Plantagekerk. De bezoekersaantallen in de kerk zijn nog niet wat ze waren vóór Corona, maar we zien wel hoe goed het jullie doet om elkaar weer live te ontmoeten. Nodig jij ook weer mensen uit die je nu nog mist?

We hopen dat we weer langzaam naar het oude normaal kunnen gaan. Maar we zijn daar nog niet. Dat betekent dat we maatregelen hebben genomen om het voor elkaar en onze omgeving zo goed mogelijk te doen.

Concreet betekent dit het volgende:

  • We nemen bij binnenkomst alleen de hoofdingang aan de Stationslaan. Als je slecht ter been bent of kinderen naar de crèche wil brengen mag je de ingang aan het Hogepad nemen. Deze maatregel is genomen om te voorkomen dat de koffiedrinkers van de eerste dienst en de binnenkomende bezoekers van de Fonteindienst elkaar teveel in de weg staan. De ingang aan de zijkant is voortaan dicht. Daarnaast neem je jas gewoon mee naar binnen, zodat we niet door elkaar heen gaan lopen naar de verschillende kapstokken.
  • In de kerkzaal zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn geen rijen meer afgesloten, maar zorg ervoor dat je met degene in de rij voor je ‘om-en-om’ zit zodat je niet pal achter elkaar zit. Er lopen mensen in de kerkzaal die ons daarbij willen helpen, dus luister naar hun advies.
  • Probeer met het koffiedrinken ook de ruimte te benutten en afstand te houden. Laten we dit met elkaar goed doen en goed voor elkaar en onszelf zorgen, zodat iedereen met welke mening dan ook zich veilig voelt in de kerk.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×