Nieuws uit de Regenboog: Belijdenis en doop met Pinksteren

Op zondag 5 juni is het Pinksteren. Dan wil de wijkgemeente Regenboog de dienst buiten vieren op de Rietmeen, Ouverturebaan 1-3, 3844 HW Harderwijk.
De dienst begint om 10.45 uur. We willen hier met elkaar een feestelijk gebeuren van maken. Het is al feest omdat het Pinksteren is en daarbij komt ook dat er vier gemeenteleden zijn die belijdenis van hun geloof afleggen: Frank van Meijl, Karen van Luijn-van Leeuwen, RIck Venema en Anjo Bloem. Anjo ontvangt daarbij de doop.Bij een feestelijke dienst hoort natuurlijk koffie met iets lekkers. Daarom: bakkers m/v gezocht om iets lekkers te bakken, cake, appeltaart, koekjes etc. En omdat we ook onze lunch daar willen gebruiken vragen we mensen die soep willen maken. We nemen allemaal zelf ons middageten mee en delen dat met iedereen. Ook voor de opbouw en het afbreken hebben we natuurlijk mensen nodig. Laten we er met z’n allen een mooie dienst en bijeenkomst van maken. Wilt u meedoen, mail naar Ada Brouwer: scriba.plantagekerk@pgharderwijk.nl of Joke en Michelle: scriba.pgderegenboog@pgharderwijk.nl.

Komt u zo mogelijk met de fiets! Op de straat de Rietmeen is wel plek, maar dan is het alsnog lopen. Op het terrein is ook enige parkeerplek. Neemt u iets mee tegen de zon. De dienst is mee te beleven via Livestream en is later terug te zien op kerkdienstgemist.nl.

Let op: bij slecht weer is de dienst om 9.00 uur in de Regenboog!

Hartelijke groet,
David Kroeze

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×