Nieuws kinderdiensten Kerst en Nieuwjaarsdag

25 december 2022

In de kerk gaat het eerste kerstdag over “Een toekomst vol van hoop”. Nou daar hebben de kinderen het afgelopen weken in hun ‘eigen’ dienst al over gehad. Want… de afgelopen weken hebben we het gehad over ‘wachten’. Advent en Kerst als een tijd van wachten op de goede toekomst die God heeft beloofd. Vandaag is het Kerst en daar hoort een mooi verhaal bij. Wil je weten waarover het verhaal gaat? Kom dan naar de kinderdienst. Gewoon de ster volgen zouden de wijzen uit het oosten zeggen….

LET OP. De kinderdienst start niet direct. We beginnen met alle mensen eerst in de kerkzaal. Na een tijdje zal er worden omgeroepen dat de kinderdienst gaat starten! Tijd om naar het ‘zoldertje’ te gaan. Veel plezier!

1 januari 2023

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Hoe zal het jaar verlopen? Zal het goed gaan op school? Krijg je nieuwe vriendjes of vriendinnetjes? Ga je ergens logeren? Krijg je een leuke verjaardag? Allemaal vragen, maar… nog geen antwoorden. Je kunt hierover met je ouders praten, maar ook “praten” met God. God wil ook in 2023 bij je zijn, Hij laat je niet los.

Op 1 januari 2023 is er een kerkdienst waar het ook gaat over wat nieuwe jaar gaat brengen. Best spannend altijd. Zo is het nog spannend of er op 1 januari ook kinderdienst is. Dus houdt de volgende nieuwsbrief in de gaten.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×