Nieuws kinderdiensten 8 en 15 januari

8 januari 2023

In de Bijbel staat een zegen voor alle mensen. Dat is een wens die vaak aan het einde van de kerkdienst wordt uitgesproken. Deze is: ‘De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen. De Heer zal aan jullie denken en jullie vrede geven.’ (Numeri 6:24-25). In de kinderdienst gaat het op deze zondag over zegenen. De Bijbel vertelt dat Jezus de kinderen zegent. Wil jij hier meer over weten, kom dan naar de kinderdienst! We vertellen je er graag meer over.


15 januari 2023

Het verhaal van vandaag staat in een reeks verhalen waarin Jezus uitlegt hoe je Gods nieuwe wereld binnenkomt. Jezus legt hierbij uit dat kinderen hierbij een voorbeeld zijn.
De rijke man in het verhaal van vandaag is juist een voorbeeld van hoe het niet moet: hij wordt somber en teleurgesteld als Jezus zegt dat hij afscheid moet nemen van zijn rijkdom.
Ben jij benieuwd hoe dit verhaal verder afloopt, daarover kun je meer horen tijdens onze, altijd gezellige, kinderdienst!

Wil je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje of misschien iemand uit je klas een keer meenemen? Iedereen is welkom!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×