Nieuws kinderdiensten 1 en 8 januari

1 januari 2023

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Hoe zal het jaar verlopen? Zal het goed gaan op school? Krijg je nieuwe vriendjes of vriendinnetjes? Ga je ergens logeren? Krijg je een leuke verjaardag? Allemaal vragen, maar… nog geen antwoorden. Je kunt hierover met je ouders praten, maar ook “praten” met God. God wil ook in 2023 bij je zijn, Hij laat je niet los.

Op 1 januari 2023 is er een kerkdienst waar het ook gaat over wat het nieuwe jaar gaat brengen. Best spannend altijd. Er zal ook een kinderdienst zijn, waarbij er eerst met zijn allen wordt gestart in de kerkzaal.

8 januari 2023

In de Bijbel staat een zegen voor alle mensen. Dat is een wens die vaak aan het einde van de kerkdienst wordt uitgesproken. Deze is: ‘De Heer zal jullie gelukkig maken en jullie beschermen. De Heer zal bij jullie zijn en voor jullie zorgen. De Heer zal aan jullie denken en jullie vrede geven.’ (Numeri 6:24-25).
In de kinderdienst gaat het op deze zondag over zegenen. De Bijbel vertelt dat Jezus de kinderen zegent. Wil jij hier meer over weten, kom dan naar de kinderdienst! We vertellen je er graag meer over.

Wil je een vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje of misschien iemand uit je klas een keer meenemen? Iedereen is welkom!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×