Nieuwjaarsevent 4 januari – Laat iedereen jullie kennen als vriendelijke mensen

De teams van het vrouwen- en het mannenevent van het Fonteinwerk hebben een Nieuwjaarsevent georganiseerd. Iedereen is van harte welkom bij dit event; mannen, vrouwen en kinderen!

Wat gaan we doen?

Om 10.00 uur worden jullie allemaal welkom geheten op de prachtige locatie YMCA in Hierden. Vanuit hier hebben wij twee wandelroutes uitgezet waaruit gekozen kan worden. De wandelingen verschillen in lengte zodat een ieder mee kan doen. Mocht lopen voor u niet mogelijk zijn: ook voor de achterblijvers hebben wij een programmaatje. Voor het programma begint zal ds. Henk Janssen ons toespreken om ons vervolgens met een aantal vragen op pad te sturen. Het onderwerp zal zijn Filippenzen 4:5 “laat iedereen jullie kennen als vriendelijke mensen”. Hoe gaan wij dit goede voornemen toepassen in het nieuwe jaar? Na de wandeling zal er een lunch geserveerd worden.

De inloop is vanaf 09.45 uur op YMCA Kampeercentrum Hulshorst, Hierderbeek 1, 3849 RZ in Hierden. De kosten voor volwassenen zijn 10 euro, kinderen tot 8 jaar zijn gratis. Marijn Fidder verzorgt de kinderopvang op de locatie voor de kinderen die niet mee kunnen / willen lopen.

Opgeven voor het event kan op: nieuwjaarsevent2020@gmail.com.

Team vrouwenevent
Team mannenevent

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×