Nieuwe versoepelingen: Welkom zonder aanmelden

Graag nodigen we je hierbij persoonlijk uit om de Fonteindiensten bij te wonen. De eerste twee van september smaken naar meer. Ook voor oktober zijn de voorbereidingen al weer in volle gang en we zien uit om elkaar weer te ontmoeten. Op basis van de versoepelde Corona regels en adviezen proberen we er op de volgende manier zo welkom mogelijk voor jou te zijn:

  • Vanaf de eerste dienst in oktober (zondag 3 oktober) is aanmelden Niet meer nodig. Ook registeren we niet meer bij de ingang. 
  • Wel proberen we 1,5 meter aan te houden. En je jas mag je gewoon weer mee nemen naar je zitplaats.
  • Er is weer koffiedrinken in de kerk mogelijk, mits dit op zitplaatsen gebeurt.
  • We gebruiken bij binnenkomst een andere ingang en wel de hoofdingang aan de Stationslaan in verband met ontmoeting en koffie van de dienst vóór ons.
  • Bij de ingang aan de Stationslaan staat iemand om je welkom te heten en te vragen naar Corona klachten. In de kerkzaal is er een Fonteinvrijwilliger die blijft toezien op 1,5 meter.
  • Er zijn twee uitloopmogelijkheden als het echt te druk wordt in de zaal: extra rij stoelen vooraan of het kan zijn dat wordt geadviseerd op het balkon plaats te nemen.

We zien uit naar je komst!

Heb je vragen of opmerkingen dan horen we dat graag via info@fonteinwerk.nl of schiet iemand van de stuurgroep aan na afloop van de dienst.

Namens de stuurgroep,
Martijn Stuiver

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×