Nieuwe rubriek in FonteinNieuws: Omzien naar elkaar!

De gemeente als het lichaam van Christus wordt heel mooi beschreven in 1 Korinthe 12. Als verschillende lichaamsdelen die elkaar nodig hebben en die samen een éénheid vormen. Dit beeld en deze opdracht vormen de inspiratie voor het opzetten van deze nieuwe rubriek: Omzien naar elkaar.

Er gebeurt op dit vlak natuurlijk al best veel binnen onze Fonteingemeenschap. En wat zou het mooi zijn als er ook in het FonteinNieuws een plek is om een stukje ‘wel en wee’ met elkaar te kunnen delen en zo het omzien naar elkaar meer handen en voeten te geven.

Hoe gaan we dat doen?
Heb je iets te vieren of wil je iets (mee)delen over je gezondheid bijvoorbeeld een ziekenhuisopname én stel je een stukje meeleven op prijs, geef dit dan door aan Team Verbinding. Wij zorgen dan dat het in deze rubriek terecht komt.

Dit kun je doen door één van ons voor of na de dienst even aan te schieten, of door het te melden via de mail: verbinding@fonteinwerk.nl
Schroom niet; we leven graag met elkaar mee!

Ter geruststelling: de berichten van “wel en wee” worden alleen vermeld in het FonteinNieuws en niet op onze (open) website. De berichten zijn dus alleen te zien door de ontvangers van het FonteinNieuws.

Team Verbinding: Cor Boon, Jolanda de Vries, Mijke Kuik, Jolanda van Steinvoorn en Jellie de Haan

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×