Nieuwe invulling 3e zondag: FonteinCelebration

Elke 3e zondag van de maand komt er een FonteinCelebration.

Werkend vanuit de Fonteininstructie, die in overleg met de AK is opgesteld, willen we verder invulling geven aan het Fonteinwerk met een 3e zondag. In 2015 hebben we al geëxperimenteerd met de Fonteinbrunch in de school het Baken. We hebben daar goede ervaringen opgedaan zoals de persoonlijke aandacht, elkaar ontmoeten, ongedwongen samen eten en in gesprek zijn over het geloof. Tegelijkertijd geeft de enquête aan dat veel mensen het op prijs stellen als de samenkomst in de kerk wordt gehouden. De FonteinCelebration wordt echter geen Fonteinbrunch in een kerk. We willen een nieuwe invulling voor de 3e zondag waarin we bepaalde elementen willen laten terugkomen. Eind 2015 is een voorbereidingsteam samen met anderen hard aan de slag gegaan om richting, visie en ook de praktische invulling vast te stellen. Een en ander is goed afgestemd met Wijkkerkenraad de Morgenwijk en het College van Kerkrentmeesters. Onze vaste locatie voor de FonteinCelebration is de Stadsdennenkerk en zal inhoudelijk altijd bestaan uit twee delen: een Celebration/viering die zal overgaan in een zelf meegebrachte lunch.

De Celebration staat garant voor veel zingen onder leiding van een band, is afwisselend en inspirerend en zal korter zijn dan een Fonteindienst. We willen daarin Gods liefde en trouw vieren, het hebben over het geloof van alledag en samen optrekken om ook te groeien in dat geloof. Daarna drinken we gezellig met elkaar koffie/thee en eten we een broodje. Je kunt daarvoor een eenvoudig lunchpakketje meenemen voor jezelf en een ander.

Aanstaande zondag 21 februari willen we starten met de FonteinCelebration. Locatie: Stadsdennenkerk. Tijdstip 11:30 uur.

Het thema voor de Celebration is, hoe kan het ook anders, FEEST. Het is een feest om van God te zingen, om over Jezus te spreken, om in Zijn naam bij elkaar te zijn!

Je bent van harte welkom!

FonteinCelebration 21 febr-2

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×