New Wine Zomerconferentie 2023 – Hoop uitleven!

Komende zomer is er weer een New Wine Zomerconferentie. Met dit keer als thema: Hoop uitleven! In 2023 krijgt de conferentie ook nog eens een extra feestelijk tintje. Want dan bestaat New Wine Nederland 20 jaar als vernieuwingsbeweging voor kerken en geloofsgemeenschappen. Je bent welkom als deelnemer of medewerker van 22 tot en met 28 juli 2023 op Landgoed Velder in Liempde.

Het programma van de Zomerconferentie is dit keer gericht op vernieuwing in de wereld. Directeur Bart Visser van New Wine legt uit dat het thema ‘Hoop uitleven!’ daar perfect bij aansluit. “Juist in deze woelige tijd waarin zoveel op ons afkomt – van een klimaatcrisis tot epidemieën en oorlogen – en we worstelen met het vinden van oplossingen, mogen wij als christenen weten dat onze hoop niet is gebaseerd op dat wat we om ons heen zien, maar op de opstanding van Jezus. Door de kracht van de Heilige Geest, schrijft Paulus in Romeinen 16:13, zal de hoop die God ons geeft in het geloof steeds blijven toenemen. En als christenen mogen we dat uitleven en weer doorgeven aan de wereld om ons heen. Een wereld die smacht naar hoop.”

Hoofdspreekster op de 20ste Zomerconferentie wordt de Egyptische Anne Zaki. Zij neemt de ochtenddiensten voor haar rekening. Anne geeft les aan het Evangelical Presbyterian Seminary in Caïro, was eerder te gast op de Justice Conference en kan vanuit de Bijbel en haar eigen leven veel delen over hoop uitleven. Ook spreken Paul en Becky Hartcourt van New Wine Engeland tijdens de conferentie in Liempde.

Tijdens de Zomerconferentie kun je naast de ochtend- en avonddiensten als volwassene bijna elke dag drie rondes van seminars volgen. Maar ook is er natuurlijk alle tijd om lekker te ontspannen, een boek te lezen bij je tent of caravan of op het dorpsplein een cappuccino te drinken. Voor kinderen, middelbare scholieren en jongvolwassenen zijn er aparte programma’s rond het thema ‘Hoop uitleven!’.

Waarom gaan mensen vaak jaar in, jaar uit naar de Zomerconferentie? Omdat het een heerlijk relaxt evenement is. Waar iedereen welkom is, uit welke kerk je ook komt. Waar je elkaar kunt bemoedigen, inspireren en toerusten om in de kracht van de Geest te getuigen van Gods Koninkrijk. Waar er ook alle aandacht is voor goed Bijbels onderwijs.

Jaarlijks komen er tussen de 4.500 en 6.000 christenen uit het hele land naar Landgoed Velder, waaronder veel gezinnen met kinderen. Wil jij – alleen, samen met een vriend(in) of met je gezin – in 2023 een week lang deel uitmaken van een grote New Wine-familie? Reserveer dan nu je kaart(en). Op het terrein kun je gezellig kamperen met je tent of caravan. Je kunt je ook opgeven als medewerker, Er is altijd wel een taak die bij je past.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×