New Wine zomerconferentie 2021

Van winter naar zomer: doe je mee?

Naast een winterconferentie en het materiaal wat we hebben gebruikt van New Wine voor onze workshop ‘Heel het leven’ organiseert New Wine ook jaarlijks een inspirerende zomerconferentie. Dit jaar van 22 t/m 25 juli 2021 met als thema ‘Leven in Jezus’. Inhoudelijk draait het om de spiritualiteit van Jezus en hoe wij daarin kunnen groeien. Alsof we stage lopen bij Hem. We besteden tijd met hem, kijken hoe Hij de dingen doet en doen ze zo goed mogelijk na. Maar het is natuurlijk meer dan stage lopen, het gaat om het leven delen. Om vriendschap en nabijheid. We leven in Jezus.

Alexander Venter (theoloog uit Zuid-Afrika) zal dit thema uitwerken in vijf blokken van onderwijs.

De New Wine Zomerconferentie is vanwege de coronapandemie in 2021 live te volgen via internet (22-25 juli). Een beperkt aantal daggasten kan de conferentie wel fysiek bijwonen. Voor jongeren (13 t/m 17 jaar) is er een fysieke NEXT-conferentie.
Tickets zijn vanaf 1 april te koop via samenwerkingspartner TrueTickets. Klik HIER. Met een aantal Fonteiners volgen wij dit programma op een campinglocatie niet ver van de locatie van de Zomerconferentie te Liempde.

Mocht je willen aansluiten of meer info willen? Van harte welkom. Martijn Stuiver (m.d.stuiver@solcon.nl).  Of kijk hier: https://zomerconferentie.new-wine.nl/nwzc21-leven-in-jezus

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×