Mijn Fonteinwerk – delen van ‘wel en wee’

Als Fonteinwerk willen we graag ‘gemeente zijn’, elkaar (beter) leren kennen en naar elkaar omkijken. Daarom hebben we op WhatsApp onze appgroep “Kudde Fonteinwerk”, speciaal bedoeld om geloofszaken en ‘wel en wee’ met elkaar te delen. Om met elkaar en voor elkaar te bidden, ter bemoediging of om ergens voor te danken.

We hadden al geruime tijd de wens om ook op de Fonteinwerk website ‘wel en wee’ met elkaar te kunnen delen. Maar dan wel op een veilige manier!¬†Daarom hebben we sinds kort op de website ook een “Mijn Fonteinwerk” omgeving (rechtsboven in het menu). Daarop kun je je aanmelden om toegang te krijgen tot het besloten deel van de website. Alleen bedoeld voor Fonteiners. Op deze manier kunnen we toch persoonlijke berichten over “wel en wee” met elkaar delen zonder dat ‘de hele wereld’ dit kan meelezen.

De rubriek “Even voorstellen…” is vanaf nu ook alleen nog bereikbaar via “Mijn Fonteinwerk”. In de nieuwste bijdrage stelt¬†Mijke Kuik van Team Verbinding zich voor. Echt een heel leuk berichtje! Wil je meer weten over Mijke, meld je dan direct even aan via “Mijn Fonteinwerk” en dan “Aanmelden“. Je kunt dan zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. En daarna kun je het stukje van Mijke lezen.
Zo blijf je ook in het vervolg op de hoogte van het “wel en wee” binnen Fonteinwerk.

Heb je vragen, mail dan even naar communicatie@fonteinwerk.nl

Namens Team Communicatie,
Antonio Berrenchina

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×