Meld je aan voor de DoeDag op 7 oktober

Terug van weggeweest: De DoeDag. Stel zaterdagochtend 7 oktober beschikbaar voor een kwetsbaar medemens. Ga bijvoorbeeld met mensen uit De Klimop of Villa Verde een ochtendje uit naar de binnenstad voor een kopje koffie of een spelletje doen. Of ga samen met anderen praktisch aan de slag om iemands kamer of tuintje weer fris en toonbaar te maken. Een paar uurtjes en een kleine inspanning waarvoor je veel dankbaarheid zult terug ontvangen. En je houdt er ook zelf een voldaan gevoel aan over, dat kunnen deelnemers aan de eerdere DoeDagen je verzekeren. Geschikt voor alle leeftijden.

Deze activiteit van de Diaconie wordt voorbereid met Stichting Present Harderwijk, die samenwerkt met o.a. ZorgDat, Zorggroep Noordwest Veluwe, Uwoon, Careander en Humanitas. Maar ook bij eigen gemeenteleden doen we klusjes, in samenwerking met onze eigen Helpende Handen.
Je werkt altijd samen met enkele andere gemeenteleden, dus ook nog goed voor onze onderlinge verbondenheid. Wij garanderen je een onvergetelijke ervaring.
Aanmelden via 
doedagen2023@gmail.com. Vermeld je leeftijd, de voorkeursdatum en het type klus. Fijn dat ook jij meedoet!

Namens de diaconie,
Michelle Schouten (De Regenboog), Job Burger (Fonteinwerk) en Joop Westerhof (Plantagekerk)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×