Mededeling van de Algemene Kerkenraad

De afgelopen maanden hebben de wijkkerkenraden regelmatig een oproep gedaan om je aan te melden voor een bestuurlijke functie binnen de PGH. Ook binnen de Algemene Kerkenraad ontstonden er aan het eind van het vorige seizoen vacatures omdat ambtsdragers de periode waarin zij zitting hadden in de Algemene Kerkenraad erop hadden zitten. Daarnaast was er al vanaf april 2022 een vacature voor de positie van voorzitter.

De Algemene Kerkenraad is daarom heel erg blij om je mee te kunnen delen dat een aantal mensen bereid zijn gevonden om zitting te nemen in de Algemene Kerkenraad en dat er ook iemand is gevonden die de functie van voorzitter wil vervullen!

Vanuit de Plantagewijk zal Olga Maarleveld de Algemene Kerkenraad komen versterken en vanuit de wijk De Regenboog Jan Boomsma. Eelke van der Wal is bereid om de functie van voorzitter van de Algemene Kerkenraad te vervullen.

Hierdoor zijn alle wijken, het Fonteinwerk en het College van Kerkrentmeesters binnen de Algemene Kerkenraad vertegenwoordigd, in totaal acht mensen. Een situatie waar we heel blij mee zijn omdat de Algemene Kerkenraad wijkoverschrijdend bezig is en nu alle gremia een stem in de activiteiten kunnen hebben.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×