MannenEvent 14 oktober – Op koers!

Een paar enthousiaste mannen van Fonteinwerk organiseren op zaterdag 14 oktober een event speciaal voor mannen. Een sportieve en geestelijke fietsdag van ‘negen tot negen’ (09.00 – 21.00 uur).

Ben jij een sportieve fietser? Of vind je een lichamelijke uitdaging gaaf? Vind je het leuk om eens een dag met mannen door te brengen en lekker te eten? Of vind je het boeiend om te horen wat anderen bezig houdt of wil je nieuwe mensen leren kennen? Jij bent welkom! Elke man kan meedoen ongeacht conditie of niveau aangezien we groepjes maken die bij elkaar passen. Als je liever aan de slag wilt met de organisatie hiervan, dan ook van harte welkom om aan te melden!

Waarom? Bij een aantal mannen is het idee ontstaan om naast het VrouwenEvent met elkaar te onderzoeken en te experimenteren of er ook een opzet voor mannen te organiseren is. In een mix van sportief bewegen, bezinnen, lekker eten en delen wat ons bezig houdt, willen we met elkaar graag een dag beleven. En soms moet je eerst beginnen om te ontdekken wat vervolgstappen kunnen zijn. “Geen woorden maar daden.”

Een event waarbij zowel sportieve als minder sportieve, stoere als minder stoere mannen welkom zijn. 14 oktober is het zover en het thema is ‘Op koers!’ We willen daarbij stilstaan bij: hoe jij koers houdt in het leven, wat Jezus ons hierover leert en hoe we op koers kunnen raken met een MannenEvent.

We hebben daarbij jou op het oog als het gaat om jouw ideeën, sportieve inbreng en stoere gezelligheid. Kom jij ook? En wie durf jij en kun jij meenemen?

Geef je snel op! Hoe eerder we een groep bij elkaar hebben, hoe sneller we alles kunnen organiseren en we een bijpassend kostenplaatje kunnen presenteren.

Heb je vragen of wil je iets inbrengen, we horen graag van jou.  Ken jij iemand binnen of buiten Fonteinwerk die mee zou willen, nodig hem gerust uit.

Hartelijke groet,

Jan Wildvank & Martijn Stuiver

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×