Korte cursus ministry; persoonlijke voorbede

Nu we weer ‘gewoon’ samen kunnen komen is ook het ministryteam weer volop beschikbaar. Om na de periode van lockdown weer los te komen, organiseren we een korte cursus als update voor leden van het ministryteam en voor iedereen die verder ook graag wil oefenen in het luisterend met en voor anderen bidden.

Als je bijvoorbeeld in je @homegroep voor elkaar bidt, wat bid je dan? Laat je het liever aan anderen over of durf je daar zelf ook aan mee te doen? Misschien kan deze cursus je een stapje op weg helpen.
Of je hebt met iemand gewoon een goed gesprek en denkt: ‘Dit is iets waar ik niet precies weet hoe het verder moet, maar het zou goed zijn om hiervoor te bidden – maar hoe doe ik dat?’
In deze cursus komt op een eenvoudige manier aan de orde: hoe doe je dat? Wat zou je dan kunnen bidden? We gaan heel praktisch oefenen.

Het gaat om vrijmoedigheid, doe het maar. Het gaat vooral niet om mooie woorden, maar om vertrouwen. We weten niet altijd precies wat goed is om te bidden, maar als je in geloof iets bij God brengt, kun je er zeker van zijn dat Hij er wat mee doet!

Kortom: allemaal hartelijk welkom!

Maandag 28 maart, maandag 4 april en woensdag 13 april komen we bij elkaar – de eerste keer, 28 maart, op de zolder van de Plantagekerk. Inloop met koffie om 19.45 uur, zodat we om 20.00 uur kunnen starten.

Meer info bij mij. Fijn als je je even bij mij aanmeldt, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Henk Jansen (06 1804 0814)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×