Komen en gaan in Stuurgroep Fonteinwerk

We zijn dankbaar voor de inzet van Jolanda van Steinvoorn binnen Fonteinwerk. Al jaren coördineert zij verschillende groepen en activiteiten binnen Fonteinwerk. Sinds januari 2021 is Jolanda als ouderling verbonden aan de Stuurgroep met als speciale bediening de diensten en bijbehorende teams. Per september 2023 neemt zij afscheid als ouderling en afscheid als lid van de Stuurgroep. Maar zij blijft nog wel verbonden aan Team Verbinding (kringen & pastoraat). We zijn dankbaar voor de vruchten van haar inzet in onze gemeenschap.

Tegelijk willen we Anne Vahl verwelkomen in de Stuurgroep. Ze trekt als opvolger van Jolanda al een paar maanden op met de Stuurgroep. Haar focus zal gericht zijn op de diensten en de ondersteuning en begeleiding van de 3 voorbereidingsteams en team Kinderdienst. Daarbij zal het gaan om coördinatie, coaching en toerusting. Denk daarbij aan het samenroepen van de coördinatoren van de teams, de verantwoording als ouderling voor de diensten, en de afstemming met de wijk Plantagekerk in het Podiumoverleg. We zijn blij en dankbaar dat Anne op deze manier een belangrijke bijdrage wil blijven leveren aan het werk van Gods koninkrijk binnen Fonteinwerk en de PGH.

Anne is 46 jaar en getrouwd met Wilko Hagen (14 oktober 2022) en samen hebben zij een samengesteld gezin. Ze zijn getrouwd te midden van onze gemeenschap in een ochtenddienst waar ze de zegen over hun huwelijk mochten ontvangen. In het dagelijks leven werkt zij als Adviseur Praktijkleren bij SBB en voorheen als coach en docent. Binnen Fonteinwerk heeft Anne al 6 jaar ervaring als teamlid in het voorbereiden van verschillende soorten diensten. Bovendien verzorgt zij regelmatig het welkom in de diensten met een vleugje van haar eigen geloofsreis rondom het thema van de dienst. De coördinatie gaat haar tot nu toe goed af en daar heeft ze zichtbaar plezier in.

De Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente Harderwijk heeft in de vergadering van 1 juni ingestemd met het voorgenomen besluit om Anne te benoemen als ouderling Fonteinwerk. Als er vragen, opmerkingen of bezwaren zijn, dan horen we dat graag per mail retour voor 1 augustus a.s.

We willen Anne in een dienst in oktober 2023 graag zegenen en bevestigen. Na dit moment zal de Stuurgroep bestaan uit: Antonio Berrenchina (communicatie), Henk Verschuren (secretaris), Ernst Vonkeman (jeugdwerk), Job Burger (diaken/diaconie), Martijn Stuiver (diaken/voorzitter), Fonteinpredikant (= vacant) en Anne Vahl (ouderling/diensten).

Namens de Stuurgroep Fonteinwerk,
Martijn Stuiver (voorzitter@fonteinwerk.nl)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×