Kinderdienst op 18 december: Maria

In deze kinderdienst gaan wij het hebben over Maria. Net als Jozef is ook Maria in afwachting. Ook wij wachten in deze tijd van ‘advent’. Het woord ‘advent’ betekent ‘komst’: we wachten dus op de komst van Jezus. We zien uit naar zijn geboorte en zijn komst als mens op aarde. Dat vieren we ten slotte met Kerst.

Wil je meer weten over het wachten van Jozef en Maria, kom dan naar de kinderdienst. We starten de kinderdienst gelijk op het ‘zoldertje’, dus hup, hup, gelijk naar boven hè. Weet je niet waar het ‘zoldertje’ is, vraag het even aan je ouders.

 

Kinderdienst 25 december 2022
In de kerk gaat het vandaag over “Een toekomst vol van hoop”. Nou daar hebben de kinderen het afgelopen weken in hun ‘eigen’ dienst al over gehad. Want … de afgelopen weken hebben we het gehad over ‘wachten’. Advent en Kerst als een tijd van wachten op de goede toekomst die God heeft beloofd. Vandaag is het Kerst en daar hoort een mooi verhaal bij. Wil je weten waarover het verhaal gaat, kom dan naar de kinderdienst?

LET OP. De kinderdienst start niet direct. We beginnen met alle mensen eerst in de kerkzaal. Na een tijdje zal er worden omgeroepen dat de kinderdienst gaat starten! Tijd om naar het ‘zoldertje’ te gaan. Veel plezier!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×