KerstEvent in centrum Harderwijk

Beste broeders en zusters,

Op 23 december wordt er op initiatief van de gemeente Harderwijk een event georganiseerd op het Kloosterplein en later op de avond op de markt, in het bijzonder t.b.v. mensen in eenzaamheid en mensen, die het financieel moeilijk hebben.

KerstMissie | Kom in beweging voor een ander!

Deze Kerst hebben wij een missie!! Namelijk om iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij onze samenleving te betrekken. Dit doen we door ze op een leuke en laagdrempelige manier te motiveren en zowel letterlijk als figuurlijk in beweging te krijgen.

Als kerken van Harderwijk krijgen wij hiermee ook een mooie kans om heel praktisch de liefde van Jezus te delen en er te zijn voor de mensen, die het momenteel moeilijk en zwaar hebben. Dit is dan ook de reden dat wij vanuit de werkgroep “Geloven in Harderwijk” graag ons steentje bijdragen om deze mensen een fijne avond te geven.

Wij doen dit door daar aanwezig te zijn; er te staan met oliebollen, erwtensoep en chocolademelk etc. Tevens willen wij uitnodigen om ‘aan te schuiven’ aan een keukentafel en huiskamer die we daar opzetten.
Vanuit daar nodigen we mensen uit voor verschillende Alpha’s die in januari zullen starten, onder hetzelfde motto: Schuif aan.

Op 23 december dus. Zet de datum alvast in je agenda!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×