Jongerenreis Moldavië – laatste kans om je aan te melden!

We hebben nog steeds twee plaatsen over voor de reis naar Moldavië die we gaan maken van 23 t/m 31 juli 2022. Voor deze plaatsen zijn we nog opzoek naar twee jongeren in de leeftijd van 15 tot 21 jaar. De kosten voor deze reis zijn €450,-. Dat is inclusief ticket, huur voertuigen in Moldavië, verblijf en tolk. Omdat de prijzen steeds hoger worden naarmate we dichter bij de vertrekdatum komen, is het zaak dat we snel moeten boeken. Dat moeten we deze maand doen omdat we anders het daarvoor vastgestelde bedrag niet meer halen.

Wat we gaan doen?
We gaan met acht jongeren en vijf begeleiders naar het dorp Valeni in Moldavië. Daar gaan we de projecten van hulporganisatie Geef een Lach bezoeken. Dat is hoofdzakelijk een pleeghuis en het Daycare center. We gaan zelf ook slapen in het pleeghuis. Bij het Daycare center gaan we een driedaags kinderkamp organiseren voor alle arme kinderen uit het dorp. Voor deze kinderen gaan we ook zorgen voor kleding, schoolspullen, speelgoed, schoolgeld etc. Om dit te bekostigen hebben we al een aantal acties georganiseerd en daar gaan we nog even mee door. Als je je opgeeft voor de reis is het ook de bedoeling dat je meehelpt met het organiseren en uitvoeren hiervan.

Ben jij en een jongere en lijkt jou dit een mooie ervaring en uitdaging: geef je snel op! Maar dit is ook een oproep aan alle ouders van jongeren en een ieder van ons die jongeren kent. Vertel ze alsjeblieft over de reis en deze kans op een unieke ervaring. De deelnemers hoeven uiteraard niet lid te zijn van het Fonteinwerk. Iedereen is welkom!

Om je op te geven of voor meer informatie, kun je contact opnemen met mij.

Hartelijke groet,
Job Burger
Diaken Fonteinwerk

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×