19 oktober – Is dit alles? Is dit alles wat er is?

Op zaterdag 19 oktober wordt Het Grote Verhaal verteld door Peter Kruijt en Loïs & Floor en band met muziek uit de TOP 2000. De avond start om 20.00 uur in Kerkelijk Centrum De Regenboog in Harderwijk. En jij kan daar bij zijn. De toegang is gratis.

Het Grote Verhaal, met muziek uit de TOP 2000. Is er meer dan dat wat je hoort, ziet, proeft en ruikt? Is er een Groot Verhaal? Als kerk hebben we een Groot Verhaal te delen met de wereld. Een Groot Verhaal wat verteld wordt van Genesis tot Openbaring.

Een Groot Verhaal waarin we ontdekken hoe God een geschiedenis, een heden en een toekomst heeft voor alle mensen. Een Groot Verhaal met als middelpunt God zelf die mens geworden is in Jezus Christus.

Maar hoe deel je dit Grote Verhaal? Soms kunnen we behoorlijk wat verlegenheid voelen ten opzichte van onze ongelovige buren of vrienden die we proberen uit te leggen wat ons geloof inhoudt. Goed om daar voor jezelf over na te denken! Vaak ook verrijkend voor je eigen geloofsleven om helder te hebben wat je gelooft, waarom en hoe zich dat verhoudt tot de mensen om je heen.

Op 19 oktober a.s. gaan we dit Grote Verhaal met je delen. We vertellen dit aan de hand van muziek uit de Top2000. Loïs & Floor nemen geweldige muzikanten mee om dit muzikale programma uit te voeren. Zoals Paulus in zijn toespraak op de Areopagus gebruik maakt van de dichters uit de Griekse literatuur om de filosofen daar het evangelie te brengen, zo maken wij gebruik van de dichters uit onze cultuur om hier het evangelie te brengen.

Het is ons verlangen dat je in de komende weken de ruimte ervaart om mensen mee te nemen naar dit programma. Om iets van je geloof te delen. Maar ook dat je zelf voor het eerst of opnieuw geraakt wordt door het Grote Verhaal waarin je mag leven. Kom zaterdag 19 oktober naar De Regenboog in Harderwijk en beleef Het Grote Verhaal. Je bent van harte welkom! Inloop vanaf 19.30 uur.

Fijn als jij er bent!
En neem vooral ook iemand met je mee 🙂

Adres
Kerkelijk Centrum De Regenboog
Biezenplein 1
3845KA Harderwijk.

Zaterdag 19 oktober a.s.
Aanvang: 20.00 uur (tot ca. 22.00 uur).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×