Ik ben er voor jou, zeven keer barmhartigheid

Met de meest betrokken personen en commissies bij de 40 dagentijd hebben we nagedacht hoe we die dit jaar kunnen organiseren. En, we hadden na de Zoomvergadering een mooie lijst. We hopen dat je mee wil doen, zodat we ons ook dit jaar samen bezinnen op het lijden van Jezus en van veel andere mensen.

  • De kinderdienst volgt het project van Bijbelbasics, een spoor van liefde. Alle kinderen krijgen een tasje met allerlei materiaal om mee te doen. Voor de kinderen is een speurtocht in meerdere wijken gepland en met Pasen een kinderbingo.
  • Iedere dinsdagochtend wordt er om de beurt door de pastores een digitaal koffieuurtje verzorgd met veel muziek waarin het thema van de landelijke kerk, de PKN, aan de orde komt: de zeven werken van barmhartigheid. We hopen, met hulp van tieners, daarbij korte filmpjes te tonen.
  • Op woensdagavond is er voor alle wijken samen een korte viering, afwisselend voorbereid door de pastores met ook weer de zeven werken van barmhartigheid en een filmpje ( op 17 maart georganiseerd door Fonteinwerk).
  • Er worden recepten via nieuwsbrieven aangeboden voor een sobere maaltijd met soep die je bijvoorbeeld kunt eten voor de dienst op woensdagavond.
  • Nog niet alle plannen zijn uitgewerkt: o.a. voor de tieners worden nog activiteiten ontwikkeld, er komt een kerkopschoot viering voor de allerkleinsten en de passiestondediensten in de Stille week in de Plantagekerk moeten ook nog vorm krijgen.

Veel is in deze maanden onzeker, moeilijk en rommelig. We hopen dat we toch, met elkaar, een goede voorbereiding hebben op Pasen. Een goede tijd gewenst.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×