Gods Woord – een eerste levensbehoefte

We hebben het ongetwijfeld allemaal al wel gehoord: er is een nieuwe vertaling van de bijbel uitgekomen. De NBV21 (Nieuwe Bijbelvertaling) ligt overal in de winkels en dat is groot nieuws.
Een nieuwe bijbel kost echter ook aardig wat geld. Voor de standaard versie ben je al 40 euro kwijt waardoor het voor mensen met een lager inkomen een serieuze kostenpost is. Als Fonteinwerk vinden wij het woord van God een eerste levensbehoefte. Iets wat voor iedereen bereikbaar moet zijn.
Is dit voor jou een flinke uitgave (iets waarvoor je moet sparen), schroom dan alsjeblieft niet om mij een mailtje te sturen. Je krijgt dan de bijbel helemaal van ons. Je kunt hierbij rekenen op de vertrouwelijkheid die hoort bij de diaconie. Ook voor mij is dit een flinke uitgave en jij bent dus echt niet de enige.

Andersom kan natuurlijk ook: jij kijkt uit naar het aanschaffen van de NBV21, of hebt het al gedaan, en ziet nog wat ruimte over in jouw portemonnee. Denk dan alsjeblieft aan je broeder of zuster voor wie deze financiële ruimte er niet is en doneer een (klein) bedrag op NL67RABO0385726139 t.n.v. Protestantse Gemeente Harderwijk inzake Fonteinwerk en vermeld ‘NBV21+gift’.

Job Burger, Diaken Fonteinwerk
saint_job@hotmail.com

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×