GEZOCHT: Leden/stagiaires voorbereidingsteam

Hoe gaat dat voorbereiden?
Als Fonteinwerk hebben we elke zondag weer andere diensten met verschillende voorgangers en muziek. Maar hoe wordt dat allemaal voorbereid? Met drie teams bereiden we altijd alle Fonteindiensten voor. Zelf doe ik dat al meer dan tien jaar in Team2 en het is altijd erg bijzonder om te doen. Van te voren zie je echt niet hoe het gaat worden, maar na afloop ligt er weer een mooi draaiboek voor een dienst. Voorbereiden doen we meestal op een avond bij iemand thuis. De voorganger is er meestal bij en iemand van de muziek. Er is een soort van leidraad beschikbaar wat onze basis kan zijn voor de betreffende dienst en samen uiten we onze ideeën en dan komen we tot een mooi geheel. Iedereen vindt het altijd erg bijzonder om te doen.

Hoeveel tijd?
Wat betreft tijdsinvestering is het echt niet veel. Als team bereidt je twee diensten voor. 1 avond per dienst in de maand voorafgaand aan de dienst. Dus om de maand 2 avondjes van zo’n 1,5 a 2 uur. De andere maand is de dienst, dus is het fijn als je in de dienst bent. Iedereen heeft een andere taak, van puur het meedenken tot het maken van het draaiboek of het schrijven van een stukje voor de PR of een praatje voor de dienst. Ieder met zijn of haar eigen kwaliteit.

Help mee!
Momenteel bestaat ons Team 2 uit: Lyda, Ronald, Rieneke, Jeannette en ik (Jeltsje). Rieneke is al gestopt en Lyda en Jeltsje gaan nu ook stoppen. Daarom zijn we dringend op zoek naar extra mensen. Wil je deze mooie avonden ook meemaken of eens ervaren hoe het is? Loop gerust een paar keer mee. Schiet ons aan tijdens de dienst of doe een mail naar info@fonteinwerk.nl en laat weten wat je zou willen zodat we zo goed mogelijk rekening kunnen houden met jouw wensen/vragen/talenten.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×