Geslaagde eerste Fonteinontmoeting met brunch

Afgelopen zondag 15 februari hebben wij de eerste fonteinontmoeting gehad. Een geslaagde ontmoeting! De locatie, de Christelijke Basisschool Het Baken, aan het Vliegas 5 (wijk Stadsweiden) bleek een prachtige plek om informeel samen te komen. Samen delen wat je beweegt. Gabrielle Noordman en Bart Jansen vormden samen de muzikale omlijsting.
Er werd een stukje gelezen uit de Bijbel, een korte viering, samen bidden en samen bewegen, een stukje verdieping en daarnaast volop ruimte voor ontmoeting.
Zo was er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over jouw idee bij een kerk. Ben je kerk of in een gebouw met vier muren met een haantje erop of kun je ook kerk zijn buiten een kerkgebouw. Waarom zou je aan een kerk meedoen? Dat is meer dan alleen op zondagochtend naar een kerk gaan. Waarom zou je aan een kerk meedoen? Heeft de kerk je wat te bieden dan? Of gaat het er niet alleen om dat het jou iets te bieden heeft? Volop vragen waarbij samen werd gedeeld wat de ander beweegt en waar de ander aan denkt bij kerk zijn.
De volgende Fonteinontmoeting met brunch is op zondag 15 maart a.s. Kom en neem gerust je vriend of vriendin mee, en beleef de laagdrempelige ‘dienst; ditmaal in een schoolgebouw. Voor de kinderen is er oppas. Inloop is er vanaf 10.15 uur, aanvang 10.45 uur. Neem iets te eten mee voor jezelf en iets extra’s voor een ander. Graag tot ziens.
Fonteinontmoeting 15-2 foto 2 Fonteinontmoeting 15-2 foto 3 Fonteinontmoeting 15-2 foto 4 Fonteinontmoeting 15-2 foto 5 Fonteinontmoeting 15-2 foto 6 Fonteinontmoeting 15-2 foto 7 Fonteinontmoeting 15-2 foto 8

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×