Gebed voor voorganger en gebouw

24 november hebben we met een aantal Fonteiners een inspirerende online ontmoeting gehad. Het was vooral goed om elkaar weer te zien en te spreken in kleine groepjes, samen te zingen en Gods woord te horen. Iets waar we dankbaar voor mogen zijn!

We hebben het gehad over de aanstaande verbouwing van de Plantagekerk en wat we daarin belangrijk vinden. Een project dat gedurende 2022 – 2025 gaat spelen en wat tijd, aandacht en geld gaat kosten. Bovendien hebben we met elkaar gesproken over de zoektocht die begonnen is naar een opvolger voor onze Henk Jansen in juni 2022. Een predikant of kerkelijk werker die zich bezighoudt met pastoraat & verbinding, een (geloofs)inspirator, toeruster, initiator en motivator, iemand die de taal van de focusgroep 20-30 en gezinnen spreekt, een praktische theoloog en spreker, en tot slot iemand die ervaring heeft met pionieren en het opzetten van missionaire activiteiten (en dit allemaal in minimaal 16 uur per week). Dit waren goede gesprekken met ideeën en aanvullingen.

Graag vragen we jouw hulp voor het volgende:

  1. Bid dat zo’n voorganger op ons pad wordt gezet. We zijn nu druk bezig ons netwerk te vergroten,  rond te bellen en te mailen. En jij mag ook namen aandragen van mensen die binnen de PKN mogen voorgaan en waarvan jij denkt dat ze aan onze wensenlijst voldoen (graag ‘nieuwe’ namen omdat de ‘regelmatig terugkerende sprekers’ al bij ons in beeld zijn).
  2. Bid dat het bouwproject aanleiding is voor eenheid, nieuwe mogelijkheden en inspiratie om Gods woord te verspreiden. Bid voor vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

Mocht je meer willen weten over de verbouwing of over het profiel van de Fonteinvoorganger, neem dan gerust contact op met mij of met een van de andere stuurgroepleden (m.d.stuiver@solcon.nl of info@fonteinwerk.nl).

Namens de stuurgroep, Martijn Stuiver

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×