Fonteinwerk wereldwijd

Voor mijn werk als documentair fotografe reis ik de hele wereld over. Van Oeganda tot Moldavië en van Griekenland tot de Braziliaanse Amazone.

Tijdens mijn reizen focus ik me altijd op maatschappelijke en dagelijkse onderwerpen waar mensen mee te maken hebben. Voor sommige van deze situaties kan ik er mijn diaconale hart niet voor sluiten en dus probeer ik ter plaatse, naast mijn werk, hulp aan te bieden. Hier heb ik jullie al meerdere malen om hulp voor gevraagd. Denk bijvoorbeeld aan het koeien-project in Oeganda.

Nu ik lid ben van Team Diaconie Fonteinwerk heb ik samen met Job en Martijn een idee bedacht om dit makkelijker en efficiënter te maken. Als ik ergens op de wereld naartoe ga en daar ook wat diaconaals en missionairs wil doen, zal ik jullie daarover informeren via de nieuwsbrief en de kudde-app. Dan zal er een Tikkie bij komen te staan vanuit de Fonteinwerk bankrekening. Dit heeft als groot voordeel dat jullie je giften van de belasting kunnen aftrekken én dat we aan het eind van elk jaar precies kunnen zien wat we met zijn allen hebben bereikt.

Zo trekken we samen als Fonteinwerk de wijde wereld in om te werken aan Gods Koninkrijk. Soms klein en eenvoudig in de vorm van muggennetten en matrassen voor gehandicapten. De andere keer voor schoolgeld voor kinderen. Heel soms ook iets groots als 6 koeien die het verschil maken voor 30 gehandicapte weeskinderen. Met mijn camera kan ik jullie ook direct laten zien wat er met jullie donaties gebeurd. Een moderne vorm van diaconaal en missionair bezig zijn als gemeente van God.

Oh ja, al mijn reizen zijn ook de reden waarom jullie mij niet zo vaak in de eredienst zien. Maar als ik in ons mooie Nederlandje ben, vier ik die heel graag met jullie in onze warme gemeente.

Lieve groet,

Marijn Fidder
Team Diaconie Fonteinwerk

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×