Fonteinwerk in 2015 naar invulling derde zondag

Vanaf januari 2015 willen we als Fonteinwerk van de Protestantse Gemeente Harderwijk invulling geven aan de derde zondag van de maand. Daarmee komt er een uitbreiding op de twee bestaande Fonteindiensten in de maand, een lang gekoesterde wens. Op deze derde zondag willen we het accent leggen op ontmoeting. Behalve onze eigen ideeën daarover staan we open voor jullie suggesties. Uiteindelijk willen we toe naar een invulling voor vier zondagen per maand.

Als Fonteincommissie zijn we erg enthousiast en we hopen jij ook. We hebben tal van plannen; veel ligt nog voor ons open. Heel belangrijk vinden we het om jullie deelgenoot te maken van dit proces. Denk en doe met ons mee en kom met je ideeën en dromen, rijp of groen; concreet of niet. We geloven dat God ons ook hierin zal leiden.

Jouw reactie kun je mailen naar: informatie@fonteinwerk.nl. Ook kun je reageren via onze Facebook-pagina. Na afloop van de dienst kun je ook één van onze teamleden aanspreken en liggen er briefjes klaar om direct wat tips te delen.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×