Fonteinontmoeting met brunch

brunch 15 februari 2015 1Na jarenlang een Fonteindienst op de 1e en 2e zondag van de maand is er vanaf zondag 15 februari 2015 ook op de 3e zondag van de maand een activiteit: een Fonteinontmoeting met brunch. Dat is een mooie gelegenheid om anderen te ontmoeten en je geloof en twijfels met elkaar te delen. Neem vooral je grote en kleine kinderen mee, voor de kleinsten is er oppas geregeld. En als je vrienden op bezoek hebt of met je buren wat wilt doen, neem ze gewoon mee!

Brunch
We ontmoeten elkaar en gaan gezellig brunchen. De ingrediënten voor de brunch neem je zelf mee mèt wat extra’s voor een ander. Dan is er voor iedereen genoeg. Voor de koffie-thee-melk-fris en borden met bestek wordt gezorgd.

Vieren
We komen we bij elkaar in de naam van Jezus Christus onze Heer. Dat vieren we ook met het zingen van een aantal liederen en er is gelegenheid voor gebed. Dus geen kerkdienst maar wel wat elementen daar van.

Contact
De brunch is een prima manier om andere mensen te leren kennen. En gelijk na de brunch is er een inhoudelijk onderdeel waarin met een korte inleiding of filmpje een actueel thema wordt aangereikt. Aan de hand van een paar korte gespreksvragen is het mogelijk om met elkaar daarover in gesprek te gaan. Voor de kinderen en jongeren is er apart aandacht.

Praktische informatie
Data:
Zondag 15 februari | 15 maart | 19 april

Tijdstip:
inloop en klaarzetten brunch vanaf 10.15 uur | aanvang programma 10.45uur | afsluiten 12.30uur

Locatie:
Christelijke basisschool Het Baken, Vliepad 5, 3844 EL Harderwijk

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×