Fonteinmeeting dinsdag 24 maart

Fonteinmeeting dinsdag 24 maart, met als thema “Jezus volgen en multitasking”.
Gaat dat samen?

Deze Fonteinmeeting in De Oude Synagoge (naast de Ouderwetse Bakkerij) is vooral voor twintigers en dertigers in het spitsuur van je leven. Jezus volgen en multitasking, gaat dat samen? Of komt geloven later wel? Wellicht dat je ontdekken zult, dat een leven met Christus eindeloze hoop betekent. Zonder Hem is het een hopeloos eind.

De avond start met een korte inleiding door Henri Wijnne. Henri is een jonge missionair toeruster bij de IZB (de vereniging voor zending in Nederland) en woont in Harderwijk. Daarna praten we in kleine groepjes verder. Tussentijds is er nog een korte pauze met wat lekkers bij de koffie/thee. We sluiten af met een korte viering. Deze avond kan je helpen om meer verdieping in je geloofsleven te vinden. Het programma begint om 19.45 uur, vanaf 19.30 uur ben je al welkom en is er een kopje koffie of thee voor jou.

Fonteinmeetings zijn gastvrije avonden om nader kennis te maken en samen te delen wat je beweegt. Ze bieden een vorm van geloofsverdieping waar geloof en leven met elkaar worden verbonden. De avond is gratis toegankelijk voor een ieder. Graag tot dan!

Fonteinmeeting 24 maart 2

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×