FonteinEvent voor jong en oud – 25 en 26 mei 2019

Beste mensen,

Het gaat gebeuren – het allereerste FonteinEvent voor jong en oud staat gepland en jij kunt erbij zijn! Een mooi weekend vol gezelligheid, plezier, geloofsinspiratie, lekker eten en mooi weer!? Maar dat lukt alleen als jij er bij bent!

Come on, let’s celebrate!

Hier de belangrijkste gegevens op een rij:

  • Datum: 25 en 26 mei 2019 maar je bent vanaf vrijdagmiddag 24 mei al welkom
  • Locatie: Camping Erkemederstrand te Zeewolde
  • Accommodatie: eigen tent of caravan

Programma
Op zaterdag verwacht het ontvangstcomité je tussen 08.30 – 09.30 uur en staat paraat op het groepskampeerveld om je te helpen bij het opzetten van tent of neerzetten van caravan. Aankomen kan ook al op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur trouwens! Voor de niet-kampeerders onder ons zijn op de camping ook een beperkt aantal accommodaties te huur, zelf te boeken via https://www.erkemederstrand.nl/nl/camping-aan-het-water/verhuur.
’s Avonds zal er een Evening Prayer worden gehouden voor hen die dat willen.

Zaterdag om 11:00 uur is er koffie en een officieel moment van welkom waarna het programma van start gaat, te beginnen met een kennismakingsspel. Rond 12:30 uur is er gelegenheid om je – zelf meegebrachte – lunch te eten. Daarna volgt een middagprogramma met sport en spel en een activiteit voor basisschoolkids.  En aan het eind van de middag wordt de barbecue klaargezet, en later op de avond wordt een kampvuur aangestoken. Om 22:30 uur is er een speciale activiteit voor de jeugd en vlak voor middernacht kunnen diegenen die nog wakker zijn mee naar een Evening Prayer op het strand.

Zondag begint een speciale campingversie van de Fonteindienst om 10:30 uur, gevolgd door een bijzondere avontuurlijke theatervoorstelling “Toen Joost nog geen tak was en de Kleine Baron”. Een ongeluk… met een luchtballon… op het schoolplein…

Na de lunch is er een slotactiviteit, waarna we om 15.30 uur samen opruimen en afbreken.

Kosten

  • € 30,00 per kampeerunit per nacht
  • € 5,00 per dag per volwassene als daggast (zonder overnachting)
  • € 10,00 per persoon voor BBQ volwassene (op zaterdag)
  • € 5,00 per kind voor BBQ (op zaterdag)

BBQ
Op zaterdag gaan we barbecueën. Er wordt gezorgd voor vlees, salade, saus, stokbrood en rauwkost.

Grote kinderen (vanaf 12 jaar) en volwassenen betalen € 10,00 p.p. en de kosten voor kleine kinderen (4-12) zijn € 5,00 p.p.
Borden, bestek en servetten bij de barbecue zijn geregeld. Je favoriete drankjes (bier, wijn) en glazen, stoelen graag zelf meenemen – ook de daggasten.

P.S. Mocht je de kosten niet kunnen dragen, neem dan contact op via FonteinEvent@Fonteinwerk.nl en dan kunnen we bespreken hoe we hierin tegemoet kunnen komen zodat je er toch bij kunt zijn.

Aanmelden
Natuurlijk wil je dit nieuwe FonteinEvent niet missen, dus vul het aanmeldingsformulier in en geef dit aan één van de teamleden. Of mail het ingevulde aanmeldingsformulier naar FonteinEvent@Fonteinwerk.nl

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×