FonteinEvent 2019: Samen kerk zijn in optima forma! Zie de foto’s!

Het heerlijke Fonteinweekend eind mei 2019 aan het Erkemederstrand (Zeewolde) zat boordevol activiteiten voor jong en oud en vol geloofsinspiratie. Op de vrijdagmiddag arriveerden al vele Fonteiners voor een, wat later zou blijken, onvergetelijk en prachtig weekend. We waren met ca. 80 kampeerders aangevuld met tientallen daggasten. Het weer was fantastisch, veel gezelligheid, plezier en lekker eten tijdens de barbecue. Een boottocht met een paar speedboten voor de tieners. Kinderen werden geschminkt en konden volop spelen. Voor hen was er op zaterdag kindertheater. Op zaterdagmiddag een spelprogramma met jong en oud in de mix. Na de viering op zondag voor iedereen een theatervoorstelling -met een heuse luchtballon- door de professionals van “De Theaterhelden” over twee gestrande ballonvaarders op zoek naar God.

In de late avonden en vroege ochtenden waren er inspirerende gebedssamenkomsten op het strand. De dienst op zondagmorgen was er één van dankbaarheid en vieren dat God van ons houdt. De kerntekst voor het FonteinEvent was Kol 3: 12-17 over de kracht van een geloofsgemeenschap in het elkaar aanmoedigen om Jezus te volgen, Gods liefde te vieren en te leven uit dankbaarheid. We kwamen in beweging en liepen door elkaar heen in de dienst en stelden elkaar vragen als ‘Wat raakt jou tijdens Fonteindiensten? Wat is jouw favoriete Bijbeldeel?’. Het liep uit op een moment om in kleine groepjes voor elkaar te bidden, ieder op zijn eigen manier. Voor velen een bijzonder en soms ook ontroerend moment. Het waren mooie ontmoetingen met ware aandacht voor elkaar. Gesprekken die er toe deden, levensverhalen met een boodschap. Een gevoel van verbondenheid en eensgezindheid.

Veel dank aan de organisatoren: Reinou, Lena, Marijke, Rico, Martijn, Jolanda de V, Annemarie, Goos. De belofte dat dit het leukste weekend van 2019 zou worden, kwam helemaal uit!

Klik hier om alle foto’s te bekijken.

Tienduizend redenen tot dankbaarheid!

En voor wie er niet bij was: zorg dat je het volgend jaar ook meemaakt!

Namens de Fonteiners, Theo Wijnsma

 

 

 

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×