Fonteindiensten 7 en 14 februari 2016 a.s.

Varen naar diep water

Op zondag 7 februari om 11.30 uur is er weer een Fonteindienst met als thema varen naar diep water. In deze dienst willen we verder gaan met het nadenken over “Leven in het Koninkrijk” in onze samenleving. De nadruk ligt in deze diensten op ons hart en op onze levenswandel! Kunnen wij de stappen maken om ons om te draaien naar de Heiligheid van God? Heiligheid niet als iets afstandelijks, maar als iets aantrekkelijks en voor iedereen bereikbaar.

Mink de Vries uit Zwolle gaat met ons over dit thema nadenken. Mink is zelf door God op een heel speciale wijze tot zijn roeping gekomen en wil graag vertellen hoe en wat dat te maken heeft met het varen naar diep water. Gaan we voor veilig of voor heilig?

Voor en na de dienst is er ruimte voor koffiedrinken. Tevens is er oppas voor de kleintjes en is er kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 6.

Datum: 7 februari 2016
Plaats:  Stadsdennenkerk Harderwijk
Spreker: Mink de Vries
Muziek: Musiquette

 

 

Betrouwbaar zijn

Op zondag 14 februari  is de volgende Fonteindienst. Uiteraard gaan we weer verder met ons hoofdthema “Leven in het Koninkrijk is be-TROUW-baar zijn”.

Ronald Heins gaat met ons nadenken over dit thema.

Ook op deze zondag is er voor en na de dienst koffiedrinken, oppas voor de kleintjes en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 6.

Datum:  14 februari 2016
Plaats:  Stadsdennenkerk Harderwijk
Spreker: Ronald  Heins
Muziek: Fonteinband

Noteer deze data alvast in uw agenda!

fonteindienstposter februari 2016

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×