Fonteindienst zondag 8 mei

A.s. zondag 8 mei is er weer een fonteindienst! Zoals gebruikelijk begint de dienst om 11.30 uur in de Stadsdennenkerk. De spreker zal zijn Aad Woudenberg en de muziek wordt verzorgd door de Fonteinband. De collecte is bestemd voor ongesponsorde kinderen van Compassion, van harte aanbevolen. Voor de voedselbank kun je deodorant en shampoo meenemen.

Het thema in deze dienst is “Stay Tuned“. Leven in het Koninkrijk is gedoopt zijn met de Heilige Geest. Maar…..wat is de Heilige Geest en wat betekent dopen met de Heilige Geest?

Verder zal in deze Fonteindienst Herman Hulleman bevestigd worden als Fonteinouderling. Hij zal gaan werken als teamleider van het nieuw te vormen team Verbinding. Dat team zal het pastorale werk binnen Fonteinwerk en ook de @Homegroepen gaan stimuleren en coördineren. Het is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Fonteinwerk. Want in een geloofsgemeenschap draait het uiteindelijk om ‘verbinding’. Verbinding tussen God en mensen en verbinding tussen mensen onderling. Daarom zijn we blij dat Herman deze taak op zich wil nemen!

Wil je ook meedoen in het team Verbinding?

Neem contact op met Herman en stuur je mail naar: hul-bus@planet.nl

Fonteindienst 8 mei

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×