Fonteindienst 9 januari – Water en vuur

Deze Fonteindienst gaat ds. Henk Jansen voor. Het thema is “Water en vuur”.

Bij de gedachte aan water en vuur denk je al gauw aan een weinig vredige omgang met elkaar. Maar in Gods Koninkrijk gaan deze twee prima samen. Vandaag gaat de dienst over de vervulling met de Heilige Geest en hoe dat nu uitwerkt in je leven. Het is een bijzondere dienst waarin water en vuur een grote rol zullen spelen.

Het was de bedoeling dat tijdens deze dienst Hendrikjen en Jorien hun dochter Robbin zouden laten dopen, en dat Rita Smink belijdenis van haar geloof zou doen, waarna zij ook gedoopt zou worden.
Maar vanwege de lockdown en het feit dat er geen bezoekers in de kerk aanwezig zullen zijn, is besloten om het dopen en de belijdenis uit te stellen.

De muziek is deze keer van Efron en Iris.

Let op: Vanwege de lockdown kunnen de Fonteindiensten voor onbepaalde tijd niet meer live bezocht worden. Voorlopig zitten we dus weer vast aan online vieringen.

De Fonteindienst is te volgen via livestream en via de CAI televisie, maar dus niet live te bezoeken in de Plantagekerk.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×