Fonteindienst 7 november – Jubeltenen en zangknobbels

Deze Fonteindienst gaat Rob Favier voor en wordt de muziek verzorgd door I4U. Deze muzikale combinatie verklapt al dat deze dienst  gaat over muziek. Het thema is Jubeltenen en zangknobbels.

Rob Favier is van jongs af aan opgegroeid met muziek. Hij trok op zijn achttiende al door Europa met een fulltime band. Hierna begon hij aan de studie theologie die hij met succes afrondde.
Zoals velen misschien weten, heeft hij een geheel eigen manier van voorgaan/optreden: een mengeling van prediking en liedjes die zeer herkenbaar zijn en waarbij het humoristische aspect niet zelden een rol speelt. Aan de hand van een mooie Psalm zal Rob ons meer vertellen over wat muziek met ons kan doen.

Je bent van harte welkom om de dienst live te bezoeken (inloop vanaf 11.15 uur in de Plantagekerk). Er is kinderdienst en oppas. En na afloop is er in de kerk weer koffie en thee en limonade.

Nu de maatregelen voor Corona door de overheid weer aangescherpt zijn, betekent het dat wij ook weer wat extra maatregelen nemen. Hieronder de maatregelen die tijdens de Fonteindienst gelden: 

  • We nemen alleen bij binnenkomst de hoofdingang aan de Stationslaan. Als je slecht ter been bent of kinderen naar de crèche wil brengen, mag je de ingang aan het Hogepad nemen. Er zijn maatregelen genomen om te voorkomen dat de koffiedrinkers van de eerste dienst op zondagmorgen niet in de looproute staan. De ingang aan de zijkant is voortaan dicht. Neem je jas gewoon mee naar binnen, zodat we niet door elkaar heen gaan lopen naar de verschillende kapstokken.
  • In de kerk draag je een mondkapje, als je zit mag het mondkapje af.
  • In de kerkzaal zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn geen rijen meer afgesloten maar zorg dat je met degene voor je ‘om-en-om’ zit zodat je niet pal achter elkaar zit. Er lopen mensen in de kerkzaal die ons daarbij willen helpen, dus luister naar hun advies.
  • Probeer met het koffiedrinken ook de ruimte te benutten en afstand te houden.

Laten we dit met elkaar goed doen en goed voor elkaar en onszelf zorgen, zodat iedereen met welke mening dan ook zich veilig voelt in de kerk.

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×