Fonteindienst 7 maart – Iedereen heeft een verhaal

Flyer fonteindienst 7 maart

Op 7 maart hebben we een bijzondere online Fonteindienst. In deze dienst gaat ds. Frans van Velzen voor en vieren we het Heilig Avondmaal.

Vanwege de corona maatregelen gaat dit anders dan normaal. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om fysiek de dienst te bezoeken. De viering van het Avondmaal zal daarom ook online plaatsvinden.

Frans van Velzen voert de viering in de kerk uit samen met het team, en de gemeenteleden kunnen dit thuis doen, met eigen brood en wijn (of druivensap). We hopen op deze manier toch met elkaar verbonden te zijn.

Thema van de dienst is: Iedereen heeft een verhaal. De muziek wordt verzorgd door I4U.

We lezen uit Johannes 4: 4-26 BGT.

Iedereen heeft een eigen verhaal en daarin mag jij je best rot voelen. Maar weet dat er iemand in jouw leven is die als Jezus voor je wil zijn. Niet altijd een oplossing bij de hand hebbend, maar wel iemand die naar je wil luisteren. Of misschien kan jij ook wel voor een ander als Jezus zijn. Kijk om je heen, iedereen heeft een eigen verhaal.

In deze dienst maken we ook gebruik van de menti-meter. Hierin kunnen alle gemeenteleden hun voorbede zetten.

Deze online Fonteindienst begint om 11.30 uur en is te bekijken via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de plantagekerk).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×