Fonteindienst 7 februari

Aanstaande zondag 7 februari is er weer een fonteindienst! De dienst start om 11.30 uur in de Stadsdennenkerk. Het thema is “varen naar diep water”; in deze dienst willen we verder gaan met het nadenken over “Leven in het Koninkrijk” in onze samenleving. De nadruk in deze dienst ligt op ons hart en op onze levenswandel! Kunnen wij de stappen maken om ons om te draaien naar de Heiligheid van God? Heiligheid niet als iets afstandelijks, maar als iets aantrekkelijks en voor iedereen bereikbaar.

Mink de Vries uit Zwolle gaat met ons over dit thema nadenken. Mink is zelf door God op een heel speciale wijze tot zijn roeping gekomen en wil graag vertellen hoe en wat dat te maken heeft met het varen naar diep water. Gaan we voor veilig of voor heilig?

De muziek wordt verzorgd door Musiquette. De collecte is bestemd voor werelddiaconaat. (meer informatie vind je elders op deze website). Voor de voedselbank kun je deodorant en shampoo meenemen (van harte aanbevolen). Voor en na de dienst is er ruimte voor koffiedrinken. Tevens is er oppas voor de kleintjes en is er kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 6.

 

fonteindienstposter februari 2016

 

Datum: 7 februari 2016
Plaats:  Stadsdennenkerk Harderwijk
Tijd: 11.30 uur
Spreker: Mink de Vries
Muziek: Musiquette
Collecte: Werelddiaconaat
Voedselbank: deodorant & shampoo

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×