Fonteindienst 6 juni – Boven alles?!

Deze dienst gaat ds. Andre Priem voor. Het thema is ‘Boven alles?!’ Het leven is vluchtig en haastig. Tijd maken voor elkaar is een hele uitdaging met alle volle agenda’s en tijd maken voor God is vaak nog lastiger.
Toch vraagt God ons om Hem lief te hebben met alles wat in ons is zodat ons leven afgestemd is op Hem. Eigenlijk heel logisch in een relatie.
Toch is het soms een heel gevecht tussen ons ego en onze liefde voor God wat maakt dat we ons niet geheel geven en God niet bovenaan staat. Andre zal ons meer vetellen over hoe ons leven een liefdeslied voor God kan zijn waarin Hij bovenaan staat in ons leven.

De muziek is van Praiseband Ivy.

Je bent van harte welkom, online of fysiek (wel aanmelden) om 11.30 uur in de Plantagekerk te Harderwijk.

In verband met de versoepelingen van de corona maatregelen is er weer beperkt plaats in de kerk om de dienst live te bezoeken. Wil je de dienst live bezoeken, dan moet je je vooraf even aanmelden. Vul het online aanmeldformulier in voor elke persoon (ook binnen je gezin) die mee gaat naar de kerk. Dit scheelt veel handmatige administratie voor het team. Klik op de volgende link om je aan te melden: https://forms.gle/sCaL5RkfPZ8q6x3r6

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×