Fonteindienst 5 december – Vol verwachting

Deze zondag is het 2e advent. En voor veel kinderen is het ook Sinterklaas. Het thema van deze Fonteindienst is heel toepasselijk “Vol verwachting”.

Verwacht het onverwachte is de rode draad. Je mag gewoon zijn en blijven wie je bent. Het is niet uitzichtloos, God gebruikt de gewone mensen om iets duidelijk te maken.
Gerrit de Haan zal ons hierover meer vertellen aan de hand van Lukas 1, vers 22-55.

De muziek is van Micha, Kees Willem & Gerrit.

Je bent van harte welkom om de dienst live te bezoeken (inloop vanaf 11.15 uur in de Plantagekerk).

Nu de maatregelen voor Corona door de overheid weer aangescherpt zijn, betekent het dat wij ook weer wat extra maatregelen nemen. Hieronder de maatregelen die tijdens de Fonteindienst gelden: 

  • Bij klachten blijf je thuis.
  • We nemen bij binnenkomst de hoofdingang aan de Stationslaan. Als je slecht ter been bent of kinderen naar de crèche wil brengen, mag je de ingang aan het Hogepad nemen. De ingang aan de zijkant is voortaan dicht. Neem je jas gewoon mee naar binnen, zodat we niet door elkaar heen gaan lopen naar de verschillende kapstokken.
  • In de kerk draag je een mondkapje, als je zit mag het mondkapje weer af.
  • In de kerkzaal zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar. Al er geen rijen zijn afgesloten zorg je ervoor dat je met degene voor je ‘om-en-om’ zit zodat je niet pal achter elkaar zit. Er lopen mensen in de kerkzaal die ons daarbij willen helpen, dus luister naar hun advies.
  • Er is geen koffiedrinken na afloop.
  • Voor alle zekerheid kun je, ook al heb je geen klachten, eerst thuis een zelftest doen voordat je naar de kerk gaat.

Laten we dit met elkaar goed doen en goed voor elkaar en onszelf zorgen, zodat iedereen met welke mening dan ook zich veilig voelt in de kerk.

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×