Fonteindienst 4 oktober – En het wordt goed!

Deze zondag, dierendag, gaat Frans van Velzen voor. Het thema is: En het wordt goed!

God geeft in het begin van de Bijbel, in Genesis, gelijk aan dat de schepping goed is. Het is als een kloppend geheel gemaakt. Soms kunnen we hier nog een glimp van opvangen, maar helaas is er ook al veel verloren gegaan. God laat echter niet los wat Hij begonnen is want Hij stond aan het begin en zal ook aan het eind staan van de schepping. In het laatste Bijbelboek lezen we hoe goed, hoe mooi het weer wordt. Wat een vooruitzicht, wat een hoop.
Kijk jij er ook zo verlangend naar uit? Frans zal ons meer vertellen over wat dit vandaag de dag voor ons betekent.

Deze eerste dienst van oktober is er kinderdienst en oppas. In verband met de huidige corona maatregelen is er beperkt plaats in de kerk om de dienst live te bezoeken. Wil je de dienst van 4 oktober live bezoeken, dan moet je je vooraf even aanmelden. Vul het online aanmeldformulier in voor elke persoon (ook binnen je gezin) die mee gaat naar de kerk. Dit scheelt veel handmatige administratie voor het team. Klik op de volgende link om je aan te melden: https://forms.gle/2tykRRtstFzsgTCBA

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Je bent van harte welkom!!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×