Fonteindienst 3 september – Meer dan genoeg…

Meer dan genoegOp 3 september aanstaande is er weer een Fonteindienst, waarin Gerrit de Haan voorgaat.

De meesten zullen weer terug zijn van vakantie en sommigen zullen geen vakantie hebben gehad of zijn thuis gebleven. Vaak is de zomer wel een periode om even de rust op te zoeken en op te laden. Het afgelopen jaar stonden de diensten in het teken van Amazing Grace en iedere keer gekoppeld aan een ander thema. Deze dienst is de laatste in de reeks van Amazing Grace, want vanaf volgende week is er weer een nieuw overkoepelend jaarthema.

In deze dus laatste ‘Amazing Grace’ dienst is het thema: “Meer dan genoeg…” Want hebben we rust gevonden deze zomer? Wat doen we als we vol zitten en niet verder lijken te kunnen? Waar halen wij onze energie uit? En hoe houden we onze rust vast? Durven we bij Jezus aan te kloppen en tijd voor Hem te maken? Gerrit de Haan zal je meer vertellen over een Amazing Grace die niet ophoudt na een seizoen of een warme zomer.

De muzikale begeleiding komt van Efron en Iris en de dienst begint om 11.30 uur. Voor en na de dienst is er kofie/thee en limonade. Er is oppas voor de allerkleinsten en kinderdienst voor groep 1 t/m 6.

Voor de voedselbank kun je een verpakte rookworst meenemen.

Je bent van harte welkom!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×