Fonteindienst 3 juli – Buitengewoon

Het thema van deze dienst, waarin Gerhard Heeringa voorgaat is ‘Buitengewoon’. Dit wordt ook wel omschreven als: wat niet met de gewone maat gemeten kan worden. God geeft zijn Geest in overvloed aan ons. Als wij open staan voor zijn Geest zal Hij ons voorzien van meer dan wij nodig hebben. Bij God is er geen einde aan deze vorm van Liefde, er is Genade zonder einde. Lucas 6: 43-45 staat centraal in de overweging.

De muzikale ondersteuning is van I4U. Daarnaast zal in deze dienst door Anne Vahl en Wilko Hagen een zegen worden gevraagd over hun huwelijk. Zij zijn vorig jaar getrouwd en vinden het heel fijn in het midden van de Fonteingemeenschap Gods Zegen te mogen ontvangen. Voor de kinderen is er kinderdienst en oppas. Je bent van harte welkom!

Er gelden geen beperkende maatregelen meer vanwege corona. Maar om onnodige risico’s te voorkomen geldt nog steeds de regel ‘heb je klachten, blijf dan thuis’.

Vind je het prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan. En weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.
De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×