Fonteindienst 3 april – Grenzen verleggen

Voor komende zomer staat er vanuit het Fonteinwerk een jongerenreis naar Moldavië gepland.
De collecte deze zondag is daar ook voor bestemd. Door de oorlog in Oekraïne en het daaruit voortvloeiende negatieve reisadvies voor Moldavië, hebben we besloten het reisdoel te veranderen naar Roemenië. Daar gaan we een kinderkamp organiseren voor Roma kinderen en Oekraïense vluchtelingenkinderen.
De kinderen in Moldavië vergeten wij uiteraard niet. Voor hen gaan we nogsteeds het schoolgeld betalen en we gaan kijken of we leuke speeltoestellen voor ze kunnen kopen.
Deze dienst doen we samen met de jongeren van de reisgroep, die door alle oorlogstoestanden alleen maar meer gemotiveerd zijn geraakt om anderen te helpen. Jezus zei: “De Mensenzoon is niet gekomen om gediend te worden, maar om te dienen en zijn leven te geven als losgeld voor velen.”
Durven wij in deze spannende tijd ook over onze eigen schaduw heen te springen en zo dienstbaar te zijn? Hoe dan? Ds. Henk Jansen vertelt ons hier meer over.

De muziek wordt verzorgd door Jo-Anne & band en er is kinderdienst.

Je bent van harte welkom om de dienst live te bezoeken (inloop vanaf 11.15 uur in de Plantagekerk).
Na de dienst kunnen we elkaar weer ontmoeten en samen koffie/thee drinken.

Er gelden geen beperkende maatregelen meer vanwege corona. Maar om onnodige risico’s te voorkomen geldt nog steeds de regel ‘heb je klachten, blijf dan thuis’.

Vind je het prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan. En weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.
De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×