Fonteindienst 20 februari – Spelen in Gods Koninkrijk

In deze eerste van de drie thema-diensten die i.s.m. met de diaconie worden georganiseerd, ligt de focus helemaal op kinderen en jongeren.
Andreas Youth, de jeugdband van de Andreaskerk uit Putten, komt ons muzikaal begeleiden, een groep kinderen komt dansen en de collecte is voor Jantje Beton. Want spelen doe je nooit alleen en speelkansen willen we dus delen.

Dave Ensberg, directeur van Jantje Beton, gaat ons voor in de dienst. Dave kennen we nog van zijn inspirerende preek over het onderwerp ‘vluchtelingen’ die hij vorig jaar in een Fonteindienst gaf. Deze keer begint zijn inspiratie bij Zacheria 8:5 “En de straten zullen krioelen van de spelende kinderen”.
Deze dienst mag je niet missen want niemand is te jong of te oud om te spelen in Zijn Koninkrijk.

Je bent van harte welkom om de dienst live te bezoeken (inloop vanaf 11.15 uur in de Plantagekerk).
Na de dienst kunnen we elkaar weer ontmoeten en samen koffie/thee drinken.

Hieronder de maatregelen die tijdens de Fonteindienst gelden:

  • Bij klachten blijf je thuis.
  • We nemen bij binnenkomst de hoofdingang aan de Stationslaan. Als je slecht ter been bent of kinderen naar de crèche wil brengen, mag je de ingang aan het Hogepad nemen.
    De zij-ingang (Friesegrachtzijde) is dicht. Neem je jas gewoon mee naar binnen, zodat we niet door elkaar heen gaan lopen naar de verschillende kapstokken.
  • Je draagt een mondkapje als je binnen bent, en als je zit mag het weer af.
  • In de kerkzaal zitten we op 1,5 meter afstand van elkaar. Huisgenoten mogen bij elkaar zitten. Er lopen mensen in de kerkzaal die ons daarbij willen helpen, dus luister naar hun advies.
  • De allerkleinsten blijven in de crèche tot het einde van de dienst en worden niet voor de zegen opgehaald. Dit om veel geloop te voorkomen.
  • Er is voorlopig nog geen gezamenlijk koffiedrinken na afloop. Je kunt na de dienst elkaar wel uitnodigen om dit in een kleine setting bij iemand thuis te doen.
  • Voor de zekerheid kan je (ook al heb je geen klachten) eerst thuis een zelftest doen
  • Bij het koffie/thee drinken zitten we zoveel mogelijk, en houden we afstand.

Laten we dit met elkaar goed doen en goed voor elkaar en onszelf zorgen, zodat iedereen met welke mening dan ook zich veilig voelt in de kerk.

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×