Fonteindienst 2 september – De uitdaging

Jezus daagt ons uit. In de Bijbel doet Hij dat al: Hij daagt een rijke jonge man liefdevol uit om alles te verkopen en het geld aan de armen te geven. Deze man is in shock. Waarom doet Jezus dat? Jezus wil niet bot en hard zijn. Jezus wil hem de prikkel geven die nodig is, zodat hij voelt wat hij mist. Hij is met zijn hart niet bij God, bij liefde. Hij mist bezieling en motivatie; zijn rijkdom geeft alleen oppervlakkig geluk. Hij wordt beheerst door zijn bezit. Laat het los!

Waar worden wij door bepaald, wat beHEERst ons? Geld, tijd, werk, relaties, bij tijden beheerst het ons i.p.v. dat wij in control zijn. Jezus daagt ons uit het los te laten! Niet zomaar door rigoureus afstand te nemen, maar door iets anders te omarmen: je kindschap bij God. Laat het toe!

David Kroeze gaat voor deze Fonteindienst, en de muziek wordt verzorgd door Ricardo en Band. Er is kinderdienst en kinderoppas, en er is koffie, thee en limonade voor en na de dienst. Je kunt chocoladepasta meenemen voor de Voedselbank.

De dienst begint 11.30 uur in de Plantagekerk. Je bent van harte uitgenodigd!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×