Fonteindienst 19 juni – Follow me!

Deze Fonteindienst zal helemaal in het teken staan van tieners. We hebben de dienst ook niet ingevuld met wat wij denken dat zij leuk vinden maar we hebben hen zelf gevraagd wat ze graag willen zien! De dienst is dus wat anders dan dat jullie normaal gewend zijn.
Zo is er geen spreker maar hebben we een vlog van het christelijk cabaretduo Eer&Nan en gaan we ons via een Kahoot verdiepen in de moderne ‘straattaal’ van tieners.

Onze leidraad in de dienst is: 1 Timoteüs 4:12 “Sta niemand toe dat hij vanwege je jeugdige leeftijd op je neerkijkt, maar wees de gelovigen een voorbeeld in wat je zegt, in je levenswijze, in liefde, geloof en zuiverheid.”

Na afloop van de dienst is er voor de tieners cola en M&M’s.

Er gelden geen beperkende maatregelen meer vanwege corona. Maar om onnodige risico’s te voorkomen geldt nog steeds de regel ‘heb je klachten, blijf dan thuis’.

Vind je het prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan. En weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.
De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×