Online Fonteindienst 19 december – Gevlucht, gezien, geliefd

Advent en Kerst mogen niet alleen binnenkerkelijke en huiselijke feestjes zijn. Wat merkt de wereld ervan dat Jezus in de wereld is gekomen? En hoe kunnen wij zelf helpen het licht en vrede te brengen?

Neem nou de vluchtelingen. Hebben wij oog voor hen? Of kan dit nog wel wat beter? Hierover gaat Rien Bregman van stichting Gave ons voor. Maar dat is niet alles: we hebben ook een vlog van Abel Al Temini, winnaar van het Harderwijkse jeugdlintje.
I4U verzorgt de muziek. Kortom een dienst die je niet mag missen!

Let op: tijdens de persconferentie op zaterdagavond 18 december is aangekondigd dat er vanaf zondagmorgen 05.00 uur een harde lockdown geldt.

De stuurgroep Fonteinwerk heeft daarom besloten dat de Fonteindiensten vanaf zondag 19 december voor onbepaalde tijd niet meer live bezocht kunnen worden.

Wij beseffen ons dat de lockdown voor veel mensen heftig en ingrijpend is. Het kabinet heeft aangegeven dat ze niet anders kon doen nu Omikron razendsnel rondgaat. Omdat de buffers in de ziekenhuizen op zijn, wil de regering geen enkel risico nemen. En ook wij als Fonteinwerk moeten onze verantwoordelijkheid nemen en daarom overgaan op online vieringen.

De Fonteindienst van 19 december is te volgen via livestream en via de CAI televisie, maar dus niet live te bezoeken in de Plantagekerk. Gelukkig hebben we tijdens deze dienst wel live muziek van I4U.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Wij wensen iedereen ondanks de nieuwe beperkingen een fijne zondag en een mooie dienst.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×