Fonteindienst 17 maart – Geest uit de fles

In de Bijbeltekst van vandaag lezen we hoe Jezus uitgedaagd wordt. Maar de mensen die uit zijn op zijn val kunnen nog geen vat op hem krijgen, omdat Zijn woorden ingegeven lijken te zijn door de Geest. Maar hoe zit dat dan met die Geest, en hoe kunnen wij dit herkennen en hier gebruik van maken?

Onze spreker Wilrik Selles zal ons meer vertellen over wie de Heilige Geest is en hoe we ons hiervoor kunnen openstellen.

In deze viering zullen Matthias Blokzijl & band zorgen voor de muzikale begeleiding van de liederen. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of limonade. Je bent van harte welkom!

Let op: In deze derde dienst is bij uitzondering WEL een kinderdienst. Dit heeft te maken met het collectedoel. Marijn en Job, die beiden lid zijn van Team Diaconie, gaan het in deze extra kinderdienst met de kinderen hebben over hoe Jezus de zieken hielp.

De Fonteindienst begint om 11.30 uur in de Plantagekerk en is ook te bekijken via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×